keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Parveke

Parvekkeet on kivoja. Tykkään, kun pääsee vähän ulos lukemaan kirjaa ja puhelemaan kukille. Meillä on lasitettu parveke, joka on käytössä huhtikuun alusta aina syyskuun loppuun. Puolen vuoden ajaksi 75 neliön kolmiomme laajenee viisi neliötä suuremmaksi neliöksi! Huikeaa! 




Nyt Etuovi.comin Punavuori juttua tehdessäni tajusin ihan kunnolla, että eihän niissä rakastamissani 1900-luvun alkupuolella rakennetuissa taloissa ole parvekkeita! Olen joskus aiemmin hajamielisesti miettinyt, että eihän sillä parvekkeella ole niin väliä, mutta kylläpäs on!!! Olen alkanut jopa miettiä, että voisin muuttaa pelkän lasitetun parvekkeen takia uudempaan taloon! Ehtona olisi kuitenkin se, että asunto olisi tunnelmallisella aluella, jossa olisi enimmäkseen kauniita vanhoja taloja mieluiten vielä meidän näköaloja kaunistuttamassa.



Haettiin torista viikko sitten parvekkeelle sänky ja voi että siellä on nyt ihana loikoilla! Nyt se on valmis; meidän keidas, costarica, kasvihuone ja viidakko! Toivotaan paljon aurinkoisia lokoilupäiviä, vaikka lasitettu parvekkeemme on kaatosateellakin käytössä tunnelmallisena lukunurkkana ja viininsiemailupaikkana. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti